23-jarige in ziekenhuis na klap op fuif in Duffel

Een man van 23 ligt nog steeds in het ziekenhuis nadat hij tijdens een vechtpartij op een fuif in Duffel een stevige vuistslag had gekregen. Een 20-jarige verdachte uit Hove werd gearresteerd en voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Hij is vrijgelaten onder voorwaarden, zo meldt het parket van Antwerpen.

In de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 juni vond aan de Spoorweglaan in Duffel
de Openlucht TD plaats. Rond twintig voor vier ‘s nachts, toen de muziek al uit stond en iedereen de fuif begon te verlaten, ontstond er een discussie tussen twee twintigers. Een 20-jarige man uit Hove verkocht een 23-jarige man uit Duffel een stevige vuistslag,  Door die klap viel het slachtoffer op de grond en verloor hij zelfs het bewustzijn. De aanleiding en de vechtpartij zelf zullen verder onderzocht worden. Het slachtoffer liep ernstige verwondingen op en ligt momenteel nog steeds in het ziekenhuis.”

Dankzij getuigenissen van aanwezige jongeren kon de lokale politie de verdachte snel identificeren en arresteren. De 20-jarige heeft een uitgebreide verklaring afgelegd tijdens zijn voorleiding bij de onderzoeksrechter. De twintiger is vrijgelaten, maar hij moet zich aan enkele strenge voorwaarden houden.”

%d bloggers liken dit: