3e Lichtjesstoet in het feeerieke Landschapspark Frijthout is opnieuw een succes

Met de welgekende witte emmertje van deur naar deur ten voordele van de 11 11 11 actie was al even geen succes meer in de gemeente Hove. Dus werd er samengezeten met diverse mensen om deze actie in een ander jasje te steken om zo toch weer wat centjes bij elkaar te halen,  maar vooral de mensen bewust te maken waarom deze 11 11 11 broodnodig is.

Voor het 3e jaar op een rij werd er gisteren in de gemeente Hove gewandeld in het mooie Landschapspark Frijthout op de grens met de gemeente Boechout. En met 150 voorinschrijvingen wisten ze dat het ook dit jaar weer een succes zou worden. Uiteraard speelde het mooie weer van gisteren een belangrijke rol in deze succes formule. Want om en bij de 200 mensen, en vooral veel jonge gezinnen met kleine kinderen maakten er een mooie en deugddoende wandeling van in Hove. En na de wandeling wachtte er hen een heerlijke kom soep of een lekkere frisdrank in feestzaal Da Capo aan de Lintsesteenweg.

Vechten tegen onrecht omdat iedereen in de wereld dezelfde basisrechten verdient. Dat is de 11 11 11 actie. En met een succesformule als de lichtjeswandeling in Hove kunnen ze er hier nog jaren mee doorgaan. Radio Zuidrand media was erbij en had een gesprek met de schepen van ontwikkelingssamenwerking Bart Van Couwenberghe en voorzitsters van Aros Renild Claessens.

 

%d bloggers liken dit: