7 Miles Hove Sportparkloop is andermaal een groot succes in de Gemeente_Hove

HOVE – Op zondag 7 oktober jl stond voor de 6de keer de Parkloop “7 Miles” in de startblokken in de gemeente Hove. En net zoals bij de scholenveldloop enkele dagen eerder, genoten klein en groot van een stralende zon en een uitgelaten sfeer. De sportdienst en de sportraad kozen er voor de 2de keer voor om de volledige opbrengt te schenken aan een goed doel. Dit keer werd gekozen voor “Make a wish”, een organisatie die de hartenwensen vervult van kinderen tussen 3 en 18 jaar die kampen met een levensbedreigende ziekte.
Verschillende sponsors gaven eveneens een bijdrage. 19 ploegen, 20 kids ploegen en 121 individuele lopers kwamen meelopen voor Make A Wish”. Samen goed voor 332 deelnemers. Zoals steeds kon de organisatie rekenen op een 35-tal vrijwilligers die het evenement in goede banen leidden.
De presentatie was in handen van schepen van sport Guy Wollants. Nieuw dit jaar was de chip voor de tijdsregistratie die verwerkt zat in het borstnummer.
De lopers die op voorhand inschreven kregen aan de kassa een gepersonaliseerd borstnummer. Voor de teamruns werden sticks voorzien met een chip die de ploegtijd registreerde. Wie wil kan alle resultaten terugvinden op de gemeentelijke website www.hove.be onder 7-miles-sportparkloop uitslagen.
De top 3 van iedere categorie kan je ook nalezen op de website van Radio Zuidrand en de bijhorende facebookpagina. Ook volgend jaar verwelkomen wij u graag op 6 oktober voor de 7de editie van de 7 Miles zeggen ze in de gemeente Hove. Regioradio Zuidrand bedankt Katia Devriendt voor dit verslag en vroeg zondag jl aan sportschepen Guy Wollants of het goede weer in Hove centraal stond voor mooie uitslagen

 

 

ndividueel dames
WEYNS Marlies
WEYNS Evelien
JANSSENS Charlotte

Individueel heren
VAN CAMP Nico
VAN CAMP Siemen
CORNELISSENS Ruben

Teamrun kids
1ste graad
HAAKVELD
DE SMOSSERS
FUJI YAMA 1

2de graad
THE BLACK PANTHERS 0:05:22
TURBO SPEEDY’S 0:05:22
ROAD RUNNERS

3de graad
THE RETURN OF THE ROZE BADEENDJES
DE SPEEDY’S
DE SNELLE ROZE BADEENDJES