A Magical Touch binnenkort in feestzaal Da Capo

HOVE – Eddie Conard, Colet Nierop & Frank Peeters zorgen voor een aangename muzikale ervaring, met stem, lichte percussie, harp en gitaar op een akoestische basis. Zowel eigen als covermateriaal komt aan bod, bestaande uit pop, jazz, latin en R&B.

Dankzij de twee unieke combinaties en op maat gemaakte arrangementen wordt dit een muzikale reis die je niet mag missen. In het eerste deel treedt Jazsolsgreen op, met Colet Nierop op de harp en Eddie Conard met zowel percussie als zang.  Op het einde van deze eerste set worden ze bijgetreden door Frank Peeters om alvast een voorproefje te geven van het tweede deel. In dit tweede deel brengt Soulful een magisch stukje muziek, opnieuw bijgestaan door Eddie Conard met zang en percussie.

Op het einde van de voorstelling treden de drie muzikanten samen op voor een uitzonderlijk samenspel en een magisch einde van deze muzikale avond. De avond wordt ingericht door de cultuurdienst van de gemeente Hove op donderdag 22 maart 2018 vanaf 20.15u in feestzaal Da Capo aan de Lintsesteenweg 1A in onze gemeente Hove.

Tickets kosten 7 euro in voorverkoop en zijn online te bestellen via www.hove.recreatex.be of kunnen aangekocht worden bij de cultuurdienst op het gemeentehuis – Dienstencentrum Ten Hove en de Hovese Bibliotheek. De avond zelf betaal je 10 euro aan de kassa. Meer info kan je terugvinden via mail naar cultuur@hove.be  of het tel. 03 /460 33 12