A Magical Touch in onze gemeente Hove. Uw lokale Radio Frekwent heeft vrijkaarten.

HOVE – Eddie Conard, Colet Nierop & Frank Peeters zorgen voor een aangename muzikale ervaring, met stem, lichte percussie, harp en gitaar op een akoestische basis.  Zowel eigen als covermateriaal komt aan bod, bestaande uit pop, jazz, latin en R&B.

Dankzij de twee unieke combinaties en op maat gemaakte arrangementen wordt dit een muzikale reis die je niet mag missen.Eddie Conard stond ooit al op het podium met klinkende namen als  De Pointer Sisters, The Tramps, Tavares, Al Jarreau, , Eros Ramozzotti, en Soulsister om er maar een paar te noemen.

Het mag duidelijk zijn dat je deze schitterende avond niet mag missen op donderdag 22 maart 2018 vanaf 20.15u in feestzaal Da Capo – Lintsesteenweg 1A in de gemeente Hove. Tickets kosten 7 euro in voorverkoop via de cultuurdienst van Hove op het nummer 03/460 33 12 of 10 euro aan de kassa de avond zelf.

Uw lokale Radio Frekwent laat je er gratis heen gaan. Bel daarvoor tot donderdagmiddag 22 maart om 12u op het nummer 0496/68 63 86 en win 1 van de 10 duotickets die we weggeven zolang de voorraad strekt.

%d bloggers liken dit: