Aanschuiven aan Sint Gabrielcollege niet nodig geweest

BOECHOUT – Gisteren kwamen tientallen ouders aanschuiven aan het Sint Gabrielcollege in de gemeente Boechout om hun kind te laten inschrijven terwijl dit eigenlijk niet nodig was.

Sommige stonden al aan te schuiven van vroeg in de ochtend terwijl het weer niet meteen wilde meewerken. Heel wat ouders hielden er een nat pak aan over en ook de harde en koude wind was er eigenlijk te veel aan. “Gelukkig moeten we hier niet spreken van kampeertoestanden,” zei directeur Jean Marie Van Gavere van het Sint Gabrielcollege.

En eigenlijk was het lange aanschuiven ook helemaal niet nodig geweest. Toch was de directeur zelf op school blijven slapen om de situatie in de gaten te houden en hij kon vertellen dat de eerste papa toch al paraat stond om 2.30u. De inschrijvingen zelf begonnen om 16.30u en al snel bleek dat er meer dan voldoende plaats was om alle kinderen in te schrijven. Dus deze wachtrij had zeker niet gemoeten en daar zijn we erg blij om vertelde men ons aan de schoolpoort in de gemeente Boechout.