Aartselaar feest de zomer!

In juli bruist Aartselaar van de zomerfestiviteiten. Met het Openluchtbal wordt de grote vakantie al feestend ingezet. Smullen van een lekkere BBQ of meezingen met de cast van #LikeMe. Zaterdag 6/7 beloofd het een echt feest te worden! Enkele dagen later, op donderdag 11/7, wordt er tijdens een feestelijke receptie geklonken op de Vlaamse feestdag in CC ’t Aambeeld.

Openluchtbal boordevol muziek

Zaterdag 6/7 wordt een avond vol sfeer en muziek. Vanaf 18.30 uur kunnen Aartselarenaren aanschuiven voor een heerlijke BBQ rondom het Laar. Lekker eten, muziek, tafels en stoelen… alles is voorzien. Het enige wat ze moeten doen, is hun beentjes onder tafel schuiven en genieten van de sfeer en gezelligheid. Geïnteresseerden moeten hier vooraf niet voor reserveren.

Om 20 uur palmt de cast van de populaire Ketnet-serie #LikeMe het Laar in. Caro, Vince, Camille, Yemi en Kyona brengen er een wervelende show boordevol moderne versies van de liedjes van o.a. Nicole & Hugo, Clouseau, Wim Soutaer, Mama’s Jasje, Yasmine en vele anderen! Klein en groot kan luidkeels meezingen met hits als ‘Zeg ‘ns meisje’, ‘Meisjes’, ‘Porselein’…

Nadien brengt Brussels by Night, de swingende live band van Raf Van Brussel, de beste hits van de afgelopen decennia. Vanaf 21.15 uur doet deze zeskoppige band de dansvloer vollopen met hun playlist. Bezoekers mogen zich verwachten aan een mix van Pop en Dance. Of zoals de groep hetzelf omschrijft: Eurythmics meets Lady Gaga, Duffy meets The Police, Gilbert Montagne meets Icona Pop en Coldplay meets Kiss.

Tot slot kunnen alle danslustigen hun beentjes verder strekken op de muziek van DJ Mario.

11 juli-viering in het cultureel centrum

Vlaanderen Feest! ter gelegenheid van 11 juli en daar wordt op de Vlaamse feestdag zelf opgeklonken. Donderdag 11/7 is een mooie aanleiding om het samenleven in Aartselaar en Vlaanderen te vieren. Om dit gemeenschapsgevoel te versterken wordt er een gezellig samenzijn georganiseerd in het cultureel centrum. Geïnteresseerden zijn tussen 16 en 18 uur welkom in CC ’t Aambeeld voor een aangename ontmoeting met bekenden en minder bekenden bij een drankje. De cultuurdienst voorziet alvast een rustig streepje muziek en burgemeester Sophie De Wit houdt een toespraak voor alle aanwezigen.

%d bloggers liken dit: