Adviesraden en politiek ontmoeten elkaar

KONTICH – Op vraag van de gemeentelijke politieke partij Sander kwamen heel wat adviesraden en de politiek samen op dinsdagavond 30 januari 2018 in de Altena-kapel voor een constructieve gespreksavond.

Dorpslijst Sander feliciteert de adviesraden die dinsdagavond gezamenlijk hun ambities voor de komende legislatuur aan alle politieke fracties toelichtten. Het wederzijds respect en de grote openheid ten aanzien van elkaar creëerde een constructieve, positieve sfeer die de Altena-kapel vulde. Alle adviesraden vragen om verder te mogen werken en willen dat de gemeente samen met hen ambitie toont voor Kontich en Waarloos.

De gemeente wordt uitgedaagd om nieuwe plannen te maken en het avontuurlijke pad op te zoeken. Op geen enkel punt werd het huidige beleid tegengesproken, al zijn er nog leemtes in te vullen en mag op vele domeinen de lat hoger gelegd worden zeggen de mensen van deze adviesraden.

Onze radiocollega Bert ging gisteren op de koffie bij de lijsttrekster van de politieke partij Sander Veerle Van Dyck en vroeg haar een woordje uitleg over deze gespreksavond. Herbeluister hier het interview.