Antwerp Golf School in Aartselaar schenkt 3.400 euro aan goede doelen

Om zijn dertigste verjaardag te vieren, organiseerde de Antwerp Golf School doorheen het jaar verschillende geldacties voor het goede doel.

Gisteren 24 november was het eindelijk zo ver: een tiental medewerkers van 6 verschillende goede doelen waren te gast bij de golfschool. De middag gisteren begon met de laatste inzamelactie van het jaar: een Knock Out Putting wedstrijd. De aanwezigen namen het tegen elkaar op in teams van vijf en betaalden 2 euro per persoon. De opbrengst van deze wedstrijd, alsook die van al de vorige acties, werd officieel overhandigd aan een vertegenwoordiger van ieder goed doel. De Antwerp Golf School verdeelde in totaal 3.400 euro onder de volgende goede doelen: Het Raster vzw, Het Gouden Mandje, Kom op Tegen Kanker, Paramotion Golf, MS Liga Vlaanderen vzw en G-sport Vlaanderen vzw. Naast een gulle schenking kregen de verschillende organisaties ook de kans om zelf hun eerste stappen in de golfsport te zetten. Onder begeleiding van een professionele golfer konden de aanwezigen hun swing oefenen in een heuse ‘golf clinic’. Na een leerrijke namiddag was het moment eindelijk aangebroken: onder daverend applaus ontving ieder goed doel een gepersonaliseerde cheque van manager Kris Van Ingelgem.

Voor de Antwerp Golf School was dit evenement een kers op de taart na een lang jaar vol inzamelacties. “Al 30 jaar maakt AGS de golfsport toegankelijk voor iedereen. Onze golfschool probeert voortdurend iets terug te geven aan de gemeenschap. Niet alleen door deze schenking, maar ook bijvoorbeeld onze initiatieven voor golfers met een beperking en onze gratis initiatielessen zijn daar een goed voorbeeld van”, aldus manager Kris Van Ingelgem. “Graag bedanken wij al onze leden en onze lesgevers, en onze onze pro’s, voor het tonen van hun warm hart, zo kan iedereen genieten van een warm en gelukkig eindejaar.”

%d bloggers liken dit: