Architecten van Kamp C geven gratis bouwadvies aan inwoners Zuidrand

MORTSEL – Ga je bouwen of heb je al plannen op papier? Een extra advies en tweede opinie is altijd meegenomen. De architecten van Kamp C uit Westerlo screenen je bouwplannen op energiezuinigheid en duurzaamheid.
Heb je vragen over isolatie, ventilatie, verwarming of keuze van materialen? Is je woning conform de nieuwe wetgeving? Met bouwadvies geraak je op de juiste weg. In een persoonlijk gesprek overloopt een onafhankelijk professioneel adviseur de duurzame mogelijkheden voor uw bouw-of verbouwplannen.

Is je toekomstige woning wel zo energiezuinig als je had gedacht? Zijn er geen interessante toepassingen over het hoofd gezien? Je krijgt een uur advies op maat over je nieuwbouw of verbouwing. Kamp C is het provinciaal centrum duurzaam bouwen en geeft je neutraal advies. Het wordt gratis aangeboden.

Heb je nog geen volledig uitgewerkt plan, geen nood. Ook met een ruwe schets en eventueel een aantal foto’s kan men aan de slag. Je krijgt 50 minuten gratis advies op maat over je nieuwbouw of verbouwing. Hou er wel rekening mee dat wanneer de bouwaanvraag al is ingediend, veel aspecten definitief zijn. De fase ervoor is daarom ideaal voor deze screening.

De gemeenten van de Zuidrand werken samen. Alle inwoners van Aartselaar, Boechout, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel kunnen er terecht. Lint. Een afspraak maken is wel noodzakelijk via bouwadvies@kampc.be.

De architecten komen naar de gemeentehuizen van Hove op 17 juni, Kontich op 15 juli, Lint op 19 augustus , Mortsel: op 16 september, Aartselaar op 21 oktober, Boechout op 18 november en Borsbeek op 16 december.(EM/ Foto Kamp C)

%d bloggers liken dit: