Basisschool Cade uit Aartselaar zoekt gemachtigd opzichter

AARTSELAAR – Bij het begin en het einde van de schooldag is het heel druk aan de schoolpoort. De politie, het gemeentebestuur van Aartselaar, de schooldirectie en de leerkrachten van Cade nemen verschillende initiatieven om een veilige schoolomgeving te creëren. Eén daarvan is de aanwezigheid van een gemachtigd opzichter aan de schoolpoort en aan de zebrapaden in de straten rond de school om leerlingen veilig naar school te laten gaan.

Gemeentelijke basisschool Cade is op zoek naar vrijwilligers, inwoners, ouders, grootouders die op een zebrapad in de buurt van de school leerlingen willen begeleiden bij het oversteken van de straat. Iedereen die minstens achttien jaar oud is en zich vrijwillig wil inzetten voor een meer verkeersveilige schoolomgeving kan gemachtigd opzichter worden. Wie zich kandidaat stelt, kan rekenen op een korte opleiding tijdens een infomoment.

Voor meer info kan je terecht bij Kris Kestens, schooldirecteur Cade. Mail hiervoor naar directie.cade@aartselaar.be of bel 03 887 62 49. (EM)

%d bloggers liken dit: