Begrafenis van Michiel Claus moet een afscheidsfeest worden zeggen zijn vrienden in Café De Wipschutter in Kontich

Voor vele vrienden en kennissen van Michiel Claus stond afgelopen dinsdag de wereld een tijdlang stil toen ze het nieuws vernamen dat hun vriend en kennis kritiek werd afgevoerd naar het ziekenhuis na een vreselijk ongeval met zijn fiets op de Prins Boudewijnlaan in Edegem. Niet veel later kwam dan ook het bericht dat de 34 jarige man was overleden.

Vele inwoners van de gemeente Kontich kennen Michiel als uitbater van café De Wipschutter of als uitbater van de zomerbar vorig jaar in het Altenapark. De man laat een vrouw en twee kinderen achter en vele honderden vrienden en kennissen. In datzelfde Altenapark zal er van Michiel afscheid genomen worden in de Altenakapel die hoogst waarschijnlijk veel te klein zal zijn voor de vele mensen die op de uitvaart aanwezig zullen zijn.

In Café De Wipschutter vertellen ze ondertussen dat het een afscheidsfeest moet worden. Want zo zou Michiel het ook gewild hebben. Om 14u zal de Altenakapel in Kontich dienst doen voor dit grote afscheid. En daar zijn ze in Kontich het gemeentebestuur die dit mogelijk maakt heel dankbaar voor. Michiel wilde het rustiger aan gaan doen en had net een vennoot in zijn café toegelaten. Hij was ook sinds kort weer gaan studeren en was ook weer begonnen met zijn geliefkoosde sport basketbal waar hij vorge week vrijdag opnieuw zijn eerste wedstrijd speelde. Hij zal jammer genoeg bij deze wedstrijd blijven zeggen ze nu in Kontich. Waar ze willen afsluiten met zijn gekende gezegde.

HE GAST, DOE GEWOON WA GE MOET DOEN, EN DOE NA MOR GEWOON VOORT

 

Foto: Facebook

%d bloggers liken dit: