Bekendmaking van de 3 lijsttrekkers bij N-VA Hove

HOVE – Op de nieuwjaarsreceptie afgelopen zondag maakte N-VA Hove haar drie lijsttrekkers bekend voor de lokale verkiezingen van dit jaar. Dit zijn in volgorde de 3 kandidaten die onze lijst gaan trekken, met de functies die ze momenteel dragen in het bestuur van de gemeente Hove zeggen ze bij de lokale afdeling van N-VA.

Op plaats 1 vinden we huidig burgemeester Koen Volckaerts die hiermee aangeeft dat hij ook na de komende gemeenteraadsverkiezingen als burgemeester wil verder gaan. Op plaats 2 vinden we mevr Gerda Lambrecht die momenteel schepen is van ondermeer cultuur en onderwijs. En op plaats 3 staat Bart Van Couwenberghe die momenteel schepen is van ondermeer economie – middenstand, leefmilieu en  ontwikkelingssamenwerking.

Deze 3 mensen stonden ook aan de start van de huidige legislatuur en hebben met hun ervaring bewezen dat ze de vereiste expertise in huis hebben om het bestuur van onze gemeente, samen met een gedreven partner, in goede banen te leiden zeggen ze bij N-VA Hove.

“Ik wil burgemeester blijven voor iedereen en put veel energie uit de positieve feedback en de vele warme contacten,” zegt burgemeester Koen Volckaerts.

Alle informatie over deze 3 mensen en ook de andere personen waarmee de lijst nog aangevuld zal worden is te vinden bij voorzitter Guido Sel op het teln 0476/37 13 63. N-VA Hove trekt naar de komende gemeenteraadsverkiezingen met de slogan Veilig thuis in een welvarend Hove.

%d bloggers liken dit: