Beleef een sportieve paasvakantie in Duffel

Duffel beweegt: de komende dagen heb je geen reden om stil te zitten. De sportdienst van de gemeente Duffel heeft leuke activiteiten in petto die je in beweging zetten.

“Naar jaarlijkse traditie organiseren we een aantal sportieve activiteiten tijdens de paasvakantie: paaszwemmen, splashdagen en de paassportkampen. Sportievelingen kunnen daarnaast ook gebruik maken van heel wat buiteninfrastructuur in Duffel zoals o.a. het skatepark, de beweegbanken en het calisthenicspark”, vertelt burgemeester Sofie Joosen.

Op woensdag 5 april ben je welkom in het gemeentelijk zwembad om je uit te leven tijdens het paaszwemmen. Je kan tijdens de paasvakantie ook deelnemen aan een tekenwedstrijd: breng je ingekleurde tekening binnen aan het onthaal van het zwembad voor maandag 17 april en maak kans op een 10-beurtenkaart.

Op woensdag 12 en donderdag 13 april kan je dan weer komen splashen tijdens de splashdagen van de Zwem.Com. De medewerkers van het zwembad zorgen voor een opblaasbaar waterkussen waarop iedereen zich kan uitleven.

De paassportkampen vinden plaats van maandag 3 tot vrijdag 7 april en van dinsdag 11 tot vrijdag 14 april. Sporthal Rooienberg is dan het sport- en plezieroord voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Inschrijven kan via Sport It.

Meer info: www.duffel.be/paaszwemmenwww.duffel.be/splashdagenwww.sportit.be

%d bloggers liken dit: