Beleef Hove op Belevingsweekend & Food Festival

HOVE – De middenstand en het gemeentebestuur van de gemeente Hove staan voor een erg druk maar gezellig weekend. Wie wil komen shoppen en genieten van de lokale handelaar uit de buurt moet morgen en zondag in de gemeente Hove zijn.

De sinds vorig jaar vernieuwde middenstandsvereniging houd daar dit weekend op zaterdag 24 en zondag 25 maart haar 2e belevingsweekend. Dit shoppingweekend  in de gemeente Hove krijgt de steun van maar liefst 25 deelnemende handelaars en er is gezorgd voor heel wat straatanimatie en aan de kerk wordt er een heus Foodtruckfestival opgetrokken met Antwerpse Foodtrucks – kinderanimatie – streetacts – enkele dj’s op het podium en de live-uitzendingen van uw lokale radio Frekwent.

En voor degene die volgend weekend getraind op zoek willen gaan naar de chocolade eieren in hun tuin tijdens het paasweekend kunnen dit weekend al komen oefenen in de gemeente Hove en daar op zoek gaan naar kaboutertjes die er verstopt zijn in diverse deelnemende handelszaken. Dus dit weekend is er geen rede om niet naar de gemeente Hove te komen. Nu enkel nog hopen op droog en niet al te koud lenteweer.

Het belevingsweekend in de gemeente Hove gaar door op zaterdag 24 maart en zondag 25 maart 2018 tussen 11 en 21u. Kom genieten in deze kleine maar fijne gemeente in de Antwerpse Zuidrand of beleef het weekend mee via LUISTER LIVE.