Belgische muziek op de wekelijkse markt van vrijdag 12 februari

Op vrijdag 12 februari 2021 geeft het lokaal bestuur van Aartselaar haar inwoners de kans de wekelijkse markt op te fleuren met zelf gekozen Belgische muziek.

Het lokaal bestuur doet deze actie tijdens de Week van de Belgische Muziek, die loopt van 8 tot 14 februari. De hele week wordt één grote liefdesverklaring aan de Belgische muziek en ook Aartselaar draagt haar steentje bij!
Aartselaar steekt de Belgische artiesten hiermee een hart onder de riem. Tegelijkertijd brengt de muziek alle Aartselarenaren even wat dichter (zij het dan figuurlijk) bij mekaar.

Wie graag zijn top 3 hoort op de wekelijkse markt op vrijdag 12 februari tussen 10 en 12.30 uur kan die doorgeven viawww.cultureelcentrumaartselaar.be/geef-je-top-3-van-belgische-favoriete-nummers

Op vrijdag 12 februari tussen 10 en 12.30 uur zijn deze favoriete nummers van de Aartselarenaren te horen op de wekelijkse markt.
Het is eens wat anders, boodschappen doen op Belgische evergreens.

Eddy Vermoesen, schepen van cultuur: “Ik hoop dat veel Aartselarenaren hun top 3 insturen. Mijn nummer 1 wordt alvast het Vlaams nummer, Twee Meisjes van Raymond van het Groenewoud”

%d bloggers liken dit: