Benefietactie Hope For Nathalie met quiz en spaghettiavond

HOVE/DUFFEL – De facebookgroep hope For Nathalie werd in het leven geroepen voor de 27 jarige Nathalie uit de gemeente Duffel. Deze schitterende en toffe meid lijdt sinds 9 jaar aan het orthostatische tachycardie syndroom en chronische lyme. Het meisje is intussen doodziek en volledig bedlegerig en 24 op 24u gekluisterd aan haar bed en heel af en toe haar rolstoel.

“Zo is ze intussen volledig geisoleerd geraakt en heeft bijna geen vrienden of vriendinnen. Maar er zou eindelijk hoop zijn,” zegt haar mama die dagelijks de verzorging van haar dochter op zich neemt. “Die hoop komt uit Frankfurt waar ze al verscheidene jaren testen doen met patiënten met dezelfde ziekte al Nathalie. Het komt er op neer dat ze gunstige successen boeken via een stamceltransplantatie.”

“Maar deze behandeling kan oplopen tot 30 000 euro en daarom organiseren we benefietevenementen,” zeggen een aantal mensen die hun hart laten spreken. De initiatiefnemers willen enkele evenementen organiseren om de centjes bij elkaar te krijgen. En voor de volgende twee evenementen komen ze daarvoor naar onze gemeente Hove.

Twee benefietacties in Da Capo
Op zaterdag 17 februari is er een Quiz avond in de zaal Da Capo aan de Lintsesteenweg in Hove. Er zijn quizploegen mogelijk tussen 4 en 6 personen. De deelname is 5 euro per persoon en inschrijven is nog mogelijk via het teln 0486/81 61 60 of via mail naar jenger024@gmail.com.

En het tweede evenement dat zal doorgaan in feestzaal Da Capo in Hove is een lekkere spaghettiavond met sfeermuziek op 16 maart 2018. Ook hiervoor kan men zich nu al inschrijven via hetzelfde telefoonnummer en e-mailadres. Prijs voor volwassenen 11 euro en kinderen tot 12 jaar 6 euro.

Toon je goed hart ook voor deze Nathalie. Want samen kunnen we haar leven veel dragelijker maken, en kom naar deze evenementen of lees er alles over via de facebookpagina Hope for Nathalie.