Benefietfestival Real Music For Live in Boechout

BOECHOUT –  Op zaterdag 22 december organiseert Raymond Van Genechten een benefietfestival genaamd ‘Real music for life’ in zaal Vooruit te Boechout. Dit festival kadert zich in de activiteiten van De warmste week van Studio Brussel. Het gekozen goede doel is ‘Kom op tegen kanker’ omdat iedereen wel iemand kent die in aanraking komt met deze ziekte en daarom allesomvattend is. ‘Persoonlijk heb ik ook kanker gehad’, zegt Raymond. ‘Ik ben nu eindelijk aan de beterhand en mobiel en nu kan ik iets terug doen om anderen te helpen.’

De naam Real music for life is gekozen omdat de muziek die wordt wordt allemaal echt LIVE zal zijn en REAL omdat de genres van muziek bijna geen gehoor meer krijgen op Studio Brussel, zijnde : rockabilly, garage, surf, punk, country. Er zullen twaalf optredens zijn waarvan vijf acoustisch in de Foyer en zeven groepen in de Theaterzaal. De zaal wordt gedecoreerd in de tiki stijl, denk dus aan varens, palmbladeren, bamboehutten, tiki beelden en surfaccesoires om selfies mee te nemen. Er wordt buiten voor de hongerlijders een foodtruck voorzien tussen 16 en 22 uur met Indonesische streetfood, want het moeten niet altijd frieten en hamburgers zijn.

De presentatie is in handen van Frans Eeelen, als beloning voor zijn jarenlange inzet op gebied van muziek in Boechout. Begonnen als radiopresentator bij vrije radio Tamara, concerten organiserend in café Het Hoefijzer en uiteindelijk festival Boechout Pop. ‘Real music for life’ komt tot stand dankzij de hulp van vele vrijwilligers waaronder VZW UFO, bekend van onder andere ‘Big in Boechout’, een tappersploeg van het Sfinksfestival en het ladies team dat de inkom en bonnetjes voor hun rekening neemt, komende uit de tijd van podiumcafé Faces. De deuren worden geopend om 14 uur.Je zal er ondermeer kunnen genieten van Romeo Spinelli, The O’Haras, The Akulas, Los Fabulous Frankies, The Kids en nog zoveel meer.

Op de dag zelf betaal je 30 euro. In voorverkoop kost een kaart 20 euro. Ze kunnen worden besteld via café Kalifornia tinBoechout of platenzaak Fatkat in Antwerpen. Reserveren kan ook via 0476  42 79 53.Voor meer informatie en de volledige line-up kan je ook terecht op de facebookpagina benefietfestival ‘Real music for life’.

%d bloggers liken dit: