Bib heropent woensdag 12 oktober in nieuw digitaal jasje

De bibliotheek was enkele dagen gesloten om de overgang te maken naar een nieuwe databank, website en aanmeldsysteem. Ook zal je voortaan e-books kunnen lenen via de toepassing ‘Cloud Library’. Dit weekend kan je alvast een tweedehands boek of cd op de kop tikken tijdens de jaarlijkse verkoop. De opbrengst gaat naar een goed doel.

Vanaf woensdag 12 oktober maakt de Duffelse bibliotheek samen met zeven andere bibliotheken deel uit van regiobib Rivierenland. Daarnaast verandert de digitale service voor de gebruikers. De catalogus is aangepast, je vindt die op de nieuwe website: https://duffel.bibliotheek.be/. Via het ‘Mijn bibliotheek-account’ kan je naast boeken verlengen en reserveren, nu ook e-boeken downloaden op je smartphone of e-reader. “Vraag gerust meer informatie aan de balie om je op weg te helpen”, zegt schepen van cultuur en bibliotheek Lili Stevens.

“Dit weekend vindt ook de jaarlijkse boeken- en cd-verkoop plaats in de Breugelzaal van ons bibliotheekgebouw. Zaterdag 15 oktober van 9.30 tot 16 u. en zondag 16 oktober van 9.30 tot 12.30 u. De opbrengst van de verkoop gaat naar een goed doel”, vertelt schepen Lili Stevens.

%d bloggers liken dit: