Bib in Mortsel krijgt zelfuitleenbalie

Om in dit nieuwe jaar meer tijd te kunnen maken voor de vele bezoekers van onze bib, wordt de balie van de Mortselse bibliotheek omgevormd tot een zelfuitleenbalie. Wie materialen ontleent, zal die voortaan zelf kunnen scannen aan de balie. Baliemedewerkers zijn nooit ver weg om bezoekers verder te helpen met allerhande vragen.

Het installeren van de zelfuitleenbalie vraagt wel om wat aanpassingswerken. Om dat vlot te laten verlopen, zal de bib gesloten zijn tijdens de week van 18 januari. Vanaf maandag 25 januari zwaait de bib met vernieuwde balie de deuren weer open. Wie tijdens de sluitingsweek toch iets nodig heeft van de bibliotheek, kan steeds terecht bij het tijdelijk afhaalpunt. Het digitaal aanvraagformulier vind je op mortsel.bibliotheek.be.

“We zijn blij dat we met deze ingreep weer een stap dichter bij een bibliotheek anno 21ste eeuw staan. En al snel zal de meerwaarde en het praktische van de zelfuitleenbalie blijken: onze medewerkers krijgen immers op deze manier de handen meer vrij om de bezoeker beter te begeleiden in de zoektocht naar het juiste werk, in de organisatie van bijkomende evenementen om zo van onze bibliotheek stapsgewijs dé ontmoetings- en belevingsplek van onze stad te maken”, aldus Ilse Lacante, schepen vrije tijd.

%d bloggers liken dit: