BNI nodigt alle bedrijven uit de Zuidrand uit in de Lintse AED studio’s

LINT – Chapter BNI Zuidrand organiseert op 19 maart een bezoekers-dag in het AED-complex aan de Fabriekstraat in Lint met aansluitend een rondleiding in de studio’s. 30 ondernemers in de AED studio’s is niet ongewoon, wel wanneer dit gebeurt om 6u30. Om een bruisende start van de dag te kunnen nemen komt een groep ondernemers wekelijks samen om elkaars bedrijven te laten groeien.

Business Network International (BNI) is een netwerkorganisatie voor bedrijven en professionals die vanuit elke beroepsgroep maar één vertegenwoordiger toelaat. Het doel van de groep is om haar leden meer omzet te laten genereren. BNI is de meest succesvolle organisatie in zijn soort in de wereld. Er zijn op dit moment wereldwijd bijna 7 000 chapters actief. BNI-leden gaven vorig jaar meer dan 5,4 miljoen aanbevelingen. Dit had als resultaat dat er voor 4,7 miljard euro aan zaken werd gedaan tussen de leden.

Elke week vergadert BNI Zuidrand, dat werd opgericht in februari 2017, in de AED Studio’s. Het is hun missie om de leden en de bezoekers te helpen om meer omzet te verkrijgen door gestructureerd, positief en professioneel aanbevelingen te geven om zo hun zakencijfers te doen groeien. Elke dinsdagochtend laten ze bijvoorbeeld elkaar met een specifieke zoekvraag weten met welke persoon of bedrijf ze in gesprek willen gaan. De leden spreken hun netwerk aan om het lid of de bezoeker met de juiste persoon in contact te brengen. Omdat ze hun netwerk inzetten, uitbouwen en koesteren weten ze elkaars omzet te laten groeien. Een succesvol netwerk brengt niet alleen extra omzet mee, maar ook meer kwaliteit, motivatie, hulp en mond-aan-mond-reclame.

De leden van BNI Zuidrand ontvangen daarom met open armen andere bedrijven – klein én groot – uit de hele Zuidrand op de bezoekers-dag van 19 maart. Als toemaatje krijgen alle aanwezigen na de ontbijtnetwerksessie (tussen 9 en 10 uur) een rondleiding in de imposante AED Studio’s.

Geïnteresseerden kunnen zich melden door een mailtje te sturen naar jennifer@jemproductions.be. (EM)

%d bloggers liken dit: