Boechout mee vormgeven? Word lid van de GECORO

Heb je voeling met wat er in Boechout leeft? En ben je geïnteresseerd in ruimtelijke ordening? De Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening (GECORO) is op zoek naar een nieuw lid. Stel je nog tot en met 15 augustus kandidaat.

De GECORO geeft het bestuur advies over alles wat met ruimtelijke ordening te maken heeft. Denk maar aan de ruimtelijke uitvoeringsplannen (RUP’s) of het gemeentelijke structuurplan. Om deel uit te maken van de GECORO hoef je niet per se expertise te hebben in architectuur. Ook vanuit een interesse in groen, mobiliteit, landbouw, woonvormen, energie of duurzaamheid ben je welkom om mee na te denken over de ruimte in Boechout en Vremde.

Vrouwelijke kandidaat

De GECORO bestaat uit 13 effectieve leden die ongeveer tien keer per jaar samenkomen, telkens op woensdag. Omdat het verplicht is om een evenwicht tussen vrouwelijke en mannelijke leden te hebben, is de gemeente momenteel op zoek naar een vrouw. Heb je interesse en kom je op basis van ervaring of diploma in aanmerking? Stel je nog tot en met 15 augustus kandidaat via

http://www.boechout.be/gecoro

%d bloggers liken dit: