Boechout viert haar sportkampioenen en –laureaten

Op vrijdag 7 februari zet Boechout haar sportkampioenen en -laureaten weer in de bloemetjes tijdens Feest van de Sport. Iedereen met een hart voor sport is welkom om mee te komen vieren. 

Iedereen die gebeten is door sport moet vrijdag 7 februari in Boechout zijn. Niet alleen sporters, maar ook supporters, begeleiders, familie, vrienden … zijn welkom op het Feest van de Sport.

Die avond vieren we alle sporters die in 2019 kampioen zijn geworden in hun discipline en huldigen we ook de sportlaureaten. Tussendoor kan iedereen genieten van een sportieve surprise act.

Schepen van Sport Rudi Goyvaerts: “De Boechoutse sportverenigingen zetten zich dagelijks in om mensen van alle leeftijden leuke en sportieve momenten te laten beleven. Ze dragen bij aan het sociale netwerk dat veel Boechoutenaren met elkaar verbindt. Daarom vinden we dat zij, en ook alle individuele sporters, wel eens een feestje verdienen.”

Iedereen met een hart voor sport is welkom vanaf 19.30 uur in zaal De Sneppe, Sportpark Sneppenbos in Boechout. Om 20 uur begint de huldiging en vanaf 21.30 uur barst het feest los tijdens de afterparty. De inkom is de hele avond gratis. Ook de pers is van harte welkom.

Het feest van de sport is een gratis initiatief van het gemeentebestuur en de sportraad van Boechout.

 

Info:

Rudi Goyvaerts, schepen van Sport, rudi.goyvaerts@boechout.be, 0497 05 14 46

Karine Pyl, sportconsulent, sport@boechout.be, 03 460 06 82

%d bloggers liken dit: