Bomensnoeiers aan het werk

AARTSELAAR – Gisteren kwamen leden van Natuurpunt en Velt met ladders en snoeischaren naar de Reukens in Aartselaar voor een workshop fruitbomen snoeien. Vooral het aangenaam zonnetje maakte er een erg gezellige en aangename middag van en een voorbode voor zondag 11 maart.

Want dan zouden hier om en bij de 1800 bomen moeten geplant worden zeggen ze in Aartselaar. En daarvoor doen we dan ook een oproep samen met het Agentschap voor Natuur en Bos naar onze inwoners toe om een handje te komen helpen. Natuurpunt Aartselaar zal met een info- en knutselstand aanwezig zijn en een helpende hand bieden bij het aanplanten. Jong en oud is welkom tussen 10 en 15 uur om zijn of haar boom te komen planten of gewoon om een kijkje te nemen bij alle bedrijvigheid. Er zal ook een drankje kunnen genuttigd worden.

De plek van afspraak voor volgende week zondag 11 maart is de ingang van De Reukens via de kleine asfaltweg tegenover Café Belle Vue op de Reetsesteenweg. Opgelet: kom met de fiets of te voet! Er is geen parkeergelegenheid in de asfaltweg!

%d bloggers liken dit: