Buitenspeeldag in de tuinen van Immaculata

EDEGEM – Op woensdagnamiddag 18 april is er geen beeld op TV wegens buitenspeeldag … Je hebt dus geen reden om binnen te blijven. Trek je speelkleren aan en kom sporten en ravotten met je vrienden en de leiding van de Edegemse jeugdverenigingen.

“We spelen in de tuin van Woonzorgcentrum Immaculata. Je kan er sjotten, springen, worstelen, schminken, krijten, kubben, knutselen, zandkastelen maken of een ritje maken op de rodeo stier, Gaston de hond, Fons de panda, Swa de beer, Gust de aap of Leo de muis,” zegt men in de gemeente Edegem.

Je bereikt de locatie van de buitenspeeldag via de oprit naar het OCMW, Terlindenlaan 1, Edegem.  Je kan er gaan spelen doorlopend vanaf 13.30 tot 17 uur. Het Huis van het kind en de Gezinsbond organiseren een speelaanbod voor kleuters en jonge kinderen.

Er zijn drankjes aan 1 euro. Voor de (groot)ouders die niet willen meespelen, is er een terras. Meer info vindt je alvast bij de Jeugddienst, Drie Eikenstraat 16 in Edegem. Het tel 03/289 21 17 of via mail naar jeugd@edegem.be

%d bloggers liken dit: