Burgemeester Erik Broeckx is kandidaat om zichzelf op te volgen

MORTSEL – “Ik wil de volgende legislatuur graag burgemeester worden en Mortsel met evenveel enthousiasme en inzet besturen,” dat deelt burgemeester Erik Broeckx (N-VA) overtuigd mee net voor de aftrap van het verkiezingsjaar. Nog tien maanden te gaan en er zijn nieuwe verkiezingen. Voor niet-politici nog een eeuwigheid. Voor lokale bestuurders beginnen de voorbereidingen.

“Alle N-VA-verwezenlijkingen van de afgelopen vijf jaar opsommen, is een lange lijst. Wij hebben de stad niet alleen aangenamer gemaakt, maar wij hebben ook flink geïnvesteerd in noodzakelijke gemeenschapsinfrastructuur,” geeft burgemeester Broeckx aan. “Nieuwe voet- en fietspaden, het nieuwe zwembad, de nieuwe Parkschool met de aanleg van het park Oude-God, de aantrekkingskracht van Fort 4, de aanpak van het waterprobleem in de Minervawijk, de renovatie van het stadhuis, een nieuw politiekantoor, een nieuwe welzijnscampus en een nieuwe locatie voor ‘stadswerken’ of ‘de werf’ … Het zijn allemaal dossiers die al jaren in het slop zaten en die losgetrokken en gerealiseerd werden of ondertussen in opbouw zijn. Dus de verandering werpt vruchten af in onze stad.”

‘Samen met sterke schepenen, een hardwerkende N-VA-fractie, een stevig afdelingsbestuur en alle Mortselaars die mij de voorbije jaren overtuigd gesteund hebben als burgervader, ga ik er graag voluit voor en zal ik me opnieuw verkiesbaar stellen als burgemeester in Mortsel,” aldus nog Dhr Erik Broeckx