Buurtbarbecue in Rumst: gezellige afsluiter van de zomer

Het lokaal dienstencentrum Hof van Crequi organiseert op vrijdag 23 september een buurbarbecue om de zomer feestelijk af te sluiten.

In het lokaal dienstencentrum Hof van Crequi kan je terecht voor informatie, hulp en bijstand, ontspanning en ontmoeting. Hoewel de werking voornamelijk gericht is op plussers, staat het lokaal dienstencentrum open voor alle leeftijdscategorieën. Er is een ruim activiteitenaanbod voor alle leeftijden, dat in de komende periode nog verder uitgebreid zal worden.

De buurtbarbecue past volledig in de filosofie van het Hof van Crequi. Het concept is eenvoudig: ‘gezellig samen eten en genieten.’ “Dit is het uitgelezen moment om buurtbewoners beter te leren kennen”, aldus schepen Els Devlies.

Iedereen is welkom om mee te genieten. De buurtbarbecue gaat van start om 12 uur met een aperitief.

Voor 15 euro per persoon geniet je van een barbecuepakket met groentenbuffet, brood, saté, worst en kipfilet. Zelf aan de barbecue staan hoeft niet, je kan je benen onder tafel schuiven en genieten van de mooie omgeving van de binnentuin. Er is ook speelruimte genoeg voor kinderen.

Inschrijven voor de barbecue kan via www.rumst.be/buurtbarbecue, telefonisch via het nummer

03 844 86 72 of kom langs tijdens de openingsuren van het lokaal dienstencentrum en de bibliotheken van Reet en Rumst.

%d bloggers liken dit: