Buurtbewoners Tomorrowland krijgen de eerste keuze

BOOM – De inwoners van Willebroek, Aartselaar, Hemiksem, Niel en Schelle kunnen morgen maandag 22 januari vanaf 20 uur tickets bestellen voor Tomorrowland jaargang 2018 in De Schorre in de gemeente Boom.

Het grootse muziekevenement in de gemeente Boom gaat dit jaar door van vrijdag 20 juli tot zondag 22 juli en van vrijdag 27 juli tot zondag 29 juli. En zoals steeds hebben de inwoners uit de buurt de eerste keuze. Dit weekend kunnen de inwoners van Boom en Rumst in een ‘eerste ronde’ hun tickets voor Tomorrowland registreren. Morgen maandag 22 januari is het dan de beurt aan de inwoners van de omliggende gemeenten Aartselaar, Hemiksem, Niel, Schelle en Willebroek. Een Full Madness Pass of combiticket kost 225 euro, een Magnificent Greens Package of combiticket met camping kost 290 euro. Er komen nog kosten bij voor de administratie, de bracelet en de verzending. Een ticket is strikt persoonlijk. Wanneer de naam op het bracelet niet overeenkomt met de naam op de identiteitskaart, wordt de toegang geweigerd.

Vergeet je niet eerste te registreren op de website van Tommorowland voor je tickets wil aankopen. Alle informatie van dit alles is terug te vinden op de website van Tommorowland.

%d bloggers liken dit: