Carrefour Express Boniverlei overvallen met een schot

EDEGEM – De voorbije jaren en maanden werd de Carrefour Express langs de Boniverlei in de gemeente Edegem al meermaals overvallen. Ook werd de winkelverantwoordelijke al eens gekneveld en een andere keer kreeg een werknemer een messteek in de hand.

Zondagavond was het alweer prijs in Edegem en dit keer loste één van de daders zelfs een schot. Het gaat hier inderdaad van kwaad naar erger zeggen ze in de gemeente Edegem. Dit keer drongen twee gemaskerde en gewapende kerels de zaak binnen vlak voor sluitingstijd. Enkel vier personeelsleden en twee klanten waren nog in de zaak aanwezig. En ook dit keer ging het erg snel zegt een werknemer van het filiaal.

Meteen werd duidelijk dat ze het gemunt hadden op het geld uit de kassa en wat rookwaren. En om hun daad kracht bij te zetten werd er ook een schot gelost. Gelukkig werd niemand gewond en waren ze snel weer verdwenen met een beperkte buit. De opgeroepen politie die trouwens vlak na de feiten al ter plaatse waren hebben nog een zoekactie op touw gezet. Maar die bleef jammer genoeg zonder resultaat.