CD & Vinyl fair Lier ook dit jaar weer in zaal De Lispenaar

LIER – Op zondag 18 maart is het weer tijd voor de CD & Vinylfair Lier of de Lierse cd en platenbeurs met meer dan 30 standhouders. Op deze beurs worden quasi alle muziekgenres vertegenwoordigd aan de hand van een breed gamma aan cd’s, muziekplaten en singles.

Het succes van de aloude vinylplaat lijkt de jongste jaren geen grenzen te kennen: de ‘lp’ en het ‘singletje’ zijn immens populair, en dit niet enkel bij hen die opgegroeid zijn met de vinylplaat, maar al evenzeer bij de generatie van de twintigers en dertigers. Het almaar toenemende succes van de vinylplaat staat in schril contrast met dat andere medium, de cd.

“De verkoop van het cd-schijfje kent reeds geruime tijd een dalende trend. Maar dat neemt niet weg dat de cd nog steeds een bijzonder belangrijk muziek-medium blijft, en dit voor muziekliefhebbers van alle leeftijden. Daarom onze CD en Vinylbeurs in feestzaal De Lispenaar op zondag 18 maart tussen 10 en 17u in de stad Lier,” zeggen de inrichters.

De Lispenaar is gelegen aan de Voetbalstraat 23 in Lier. De inkom op deze beurs kost 3 euro en kinderen onder de 12j mogen er gratis in. Ook parkeermogelijkheid is er genoeg aan het nabijgelegen voetbalstadion van SK Lierse.