Curator Talk met Stef Van Bellingen in het CC De Markgraaf

HOVE – De Kunstacademie Hove organiseert vanavond om 20 uureen Talent/Kunstenaarschap met Stef Van Bellingen. Wat is talent? Om het te maken moet je een basis aan talent in huis hebben, maar is dit de enige voorwaarde? Hoe gaan we om met onze talenten en hoe kunnen we talent stimuleren?

‘Talent versus kunstenaarschap’ is een boeiende lezing gebracht door Stef Van Bellingen.  Naast een begenadigd spreker is Dhr Van Bellingen ook kunsthistoricus.  Hij is gespecialiseerd in hedendaagse kunst. Als curator zette hij verschillende tentoonstellingen op in binnen- en buitenland waarbij hij werkt met gevestigde waarden alsook met opkomend talent. Hij was tweemaal jury van ‘De Canvascollectie’. In 2011 werkte hij samen met Jan Hoet aan Coupe De Ville, een internationale tentoonstelling in zijn thuisstad Sint-Niklaas. Naast dat alles is Stef Van Bellingen ook artistiek directeur van WARP.

Deze lezing gaat vanavond door om 20 uur op de 1e verdieping in de grote zaal van het CC De Markgraaf aan de Kapelstraat 8 in het centrum van de gemeente Hove. De inkom bedraagt 4 euro en iedereen is er van harte welkom.

%d bloggers liken dit: