Dag van de academies ook een schot in de roos in Hove

HOVE – Gisteren zaterdag 3 februari 2018 werd in heel Vlaanderen de Dag van de academies gevierd. En ook in onze gemeente Hove deed de kunstacademie een warme oproep naar de inwoners om mee een heus dorp in elkaar te komen knutselen in de gemeentelijke Basisschool Albrecht Rodenbach in de Onderwijsstraat.

Onder de gemeentelijke slogan ,,want het dorp is een wereld’’ was het de bedoeling dat de kinderen samen met hun ouders aan de slag gingen voor het construeren van een echt dorp aan de hand van tekenen – knippen – schilderen – zagen – plakken en nog zoveel meer. En het was duidelijk dat al snel vooral de ouders er een soort competitie tegen elkaar van maakten. Maar er kwam heel wat volk op onze oproep af en het resultaat oogt heel erg mooi zei men ons tegen 16u en het afronden van deze kunstacademiedag in onze gemeente Hove.

Mensen die interesse hebben om zich in te schrijven in de gemeentelijke Kunstacademie Hove kunnen daarvoor terecht in de Kapelstraat nr 8 in Hove of het tel 03/454 32 30 of via mail dekunstacademie@hove.be.

Radio Frekwent was aanwezig op de dag van de academies in de gemeente Hove en had er een gezellige babbel met  Anne Kestens. Herbeluister hier het interview.