Danny Blue and the Old Socks helaas geen winnaar De Nieuwe Lichting

EDEGEM – Gisteren was er via een live stream op facebook te zien wie er de winnaars werden van het Studio Brussel muziekprogramma De Nieuwe Lichting.

In onze Zuidrand gingen de stemmen uiteraard allemaal naar talent van eigen bodem met Danny Blue and The Old Socks die vorig jaar nog op het programma stonden van Rock@Edegem en eerder deze week ook te gast waren bij onze lokale Radio Frekwent tijdens een interview met zanger Sam De Nef.

De winnaars van Studio Brussel die bekend gemaakt werden in de DAFT opnamestudio’s in Malmédy luisteren naar de namen Portland – Chacie Jam en Sons. Erg jammer dus voor onze Danny Blue and the Old Socks die toch maar door de jury werden uitgekozen tot finalist uit meer dan 1000 inzendingen. En geen nood vinden wij ook bij lokale radio Frekwent. Een verloren gevecht bepaald de winnaar van de oorlog nog niet en wij geloven steevast in de schitterende muziek van deze jonge muzikanten die nog kansen genoeg zullen krijgen.

Humo’s Rock Rally in Mechelen
De eerstvolgende dient zich al aan met de preselectie  van de Humo’s Rockrally op zaterdag 17 februari 2018 in het cultuurcentrum van de stad Mechelen. Wij wensen deze jonge muziekwolven ook daar veel succes toe. En blijf geloven in jullie schitterende muziek.

Op de lokale radio voor de zuidrand van Antwerpen kunnen jullie zeker blijven rekenen. Beluister de groep meermaals per dag op onze livestream op www.frekwent.be.

%d bloggers liken dit: