Danny Blue and The Old Socks op podium Schoolrock

KONTICH/EDEGEM – De affiche is volledig zegt men in het Sint Ritacollege in de gemeente Kontich. De 31e editie van ons Schoolrockfestival kan van start gaan. En ook dit jaar zijn er weer enkele schitterende namen bij op het festival dat erg hoogstaand is en tot ver buiten de gemeente bekend is.

“Want wie erbij wil zijn moet erg snel zijn weten ze in de gemeente Kontich. Jaarlijks krijgen we hier toch altijd rond de 4000 bezoekers bij elkaar aan het Sint Ritacollege,” zeggen de organisatoren die dit jaar gekozen hebben voor het thema Friends have benefits. “En net zoals andere jaren zullen we ons ook inzetten voor een festival dat we bijna helemaal zelf inrichten en waar we veel aandacht besteden aan veiligheid en milieu.”

Enkele namen op de affiche van het aankomende festival op zaterdag 28 april 2018 zijn Danny Blue And The Old Socks, La Jungle, Teme Tan, Stikstof en  Radikal Guru. Aan de inkom betaal je een ticket 15 euro maar nu al zijn er in voorverkoop kaarten te krijgen aan 12,50 euro bij de leerlingen van het Sint Ritacollege of online via de website www.schoolrockfestival.be

%d bloggers liken dit: