Danny Grillet volgt Kris Swaegers op als voorzitter van Groen-Gangmaker

BOECHOUT – Nu Kris Swaegers een schepenambt bekleedt in Boechout, neemt Danny Grillet de fakkel over als voorzitter van Groen-Gangmaker. Beiden zie je op bijgaande foto.

Danny Grillet (°1957) woont in Vremde, is ruim twintig jaar Gangmaker, was veertien jaar OCMW-raadslid en momenteel voorzitter van de mobiliteitsraad. ‘Mijn taak als voorzitter is de interne werking stroomlijnen. Voor mij betekent dit de leden van de groep zodanig betrekken dat hun engagement en talenten ten volle worden benut. Daarnaast wil ik ervoor zorgen dat Groen-Gangmaker zich uitbreidt met jonge mensen vol frisse ideeën. Een ander aandachtspuntje: de groene thema’s winnen aan belang in het publieke debat. Dat valt alleen maar toe te juichen. Onze stem mag echter forser klinken.’

‘Kiezen voor Groen is kiezen voor meer openheid in politiek en meer visie rond onze toekomst op vlak van mobiliteit, arbeid en gezondheid voor onze nakomelingen. Groen is de enige partij die de samenhang van veel thema’s uitstraalt. Wat op wereldschaal van belang is, start in onze gemeente.’ Grillet – die zelf zegt te streven naar een sportieve levenshouding – is gehuwd en heeft twee kinderen en drie kleinkinderen. (EM)