Dansen zoals vroeger op de derde Retrofuif in Wilrijk

Heb jij je vroeger te pletter gedanst in de Wilrijkse jeugdhuizen? Duik opnieuw in de nostalgie op de derde Retrofuif van de Wilrijkse jeugdhuizen. Afspraak op zaterdag 12 oktober in zaal Theadrôme. Booodt, Jeugdcontactclub, De Fakkel, Tombe en Djevano. Wie bij deze namen de benen voelt jeuken, weet dat het hier gaat om oude jeugdhuizen. Heel wat Wilrijkenaars brachten er hun jeugd door in de jaren ’60, ’70 en ’80. Koppeltjes beleefden er hun eerste slow en aan de toog ontstonden vriendschappen voor het leven.

Op zaterdag 12 oktober komt die gouden tijd opnieuw tot leven op de tweede ‘Retrofuif van de Wilrijkse jeugdhuizen’ in zaal Theadrôme aan de Heistraat. Een DJ draait de beste hits van toen terwijl u uw dansmoves kan herontdekken en oude vrienden tegen het lijf loopt. Tickets kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar bij cultuurcentrum De Kern via het telnr 03/821 01 36.

Ook dit jaar wordt de retrofuif voorafgegaan door een matinee. Omdat de 75e verjaardag van de Bevrijding wordt herdacht, wordt dit dansfeest in een aangepast kleedje gestoken. Een discobar draait muziek uit de jaren van en na de Tweede Wereldoorlog en er worden beelden vertoond van de vrolijke dagen na de bevrijding van Antwerpen door de Geallieerde troepen. Tickets voor de senioren matinee kosten 2,5 euro en zijn eveneens verkrijgbaar bij cultuurcentrum De Kern. Dit alles zal doorgaan in feestzaal Theadrome – Heistraat 56 in Wilrijk. Meer info is te vinden via een mail naar kern@antwerpen.be. De matinee zal beginnen om 14u. De retrofuif om 20u

%d bloggers liken dit: