De Nacht van de Geschiedenis bij het Davidsfonds in Vlaanderen

EDEGEM – Op dinsdag 20 maart 2018 is het weer zo ver: tientallen Davidsfonds afdelingen organiseren dan hun allerbeste geschiedenisactiviteit. Zo realiseren ze samen één van de grootste historische evenementen van Vlaanderen. Het thema dit jaar is religie en bij het Davidsfonds in de gemeente Edegem gaan ze daarom op exclusief bezoek aan het Joods gemeenschapcentrum en synagoge in hun eigen gemeente.

Het wordt echt een aanrader voor iedereen die het Jodendom, Thora en Synagoge willen leren kennen zegt men bij het Davidsfonds in de gemeente Edegem. De locatie is Chai Center aan de Parklaan 120 in onze gemeente Edegem. De deelnameprijs is 12 euro en 8 euro voor Davidsfondsleden.

Alle informatie hierover en hoe je kan inschrijven kan je vinden via Steven Cauchie op het teln 0493/75 07 11 of mailen naar steven.cauchie@telenet.be. Iedereen is alvast welkom op de nacht van de geschiedenis in de gemeente Edegem. En alle informatie over dit evenement in Vlaanderen is terug te vinden op de website www.nachtvandegeschiedenis.be.

%d bloggers liken dit: