De Ronde van Mortsel-dorp 2020 Corona editie 5.3/4e

Na een geweldige vijfde editie in 2019, met meer dan 1200 lopers en vele honderden supporters, stonden we met zijn allen klaar om om ook in 2020 een topavond voor Mortsel-dorp te organiseren. Omwille van de Covid-19 epidemie die nog steeds ons leven beheerst, leek het ons echter onverantwoord om een massa mensen samen te brengen. Een klassieke zesde editie organiseren is dan ook uitgesloten, maar vanuit de Dorpsgenieters willen we onze sportieve voornemens toch waarmaken en deze traditie in ere houden. Daarom organiseren we voor onze 5.3/4e editie niet één, maar niet minder dan 18 Rondes van Mortsel-dorp!

Van 1 tot en met 18 september kan je iedere avond om 18 uur, in je eigen bubbel, een aangepast parcours van de Ronde van Mortsel-dorp lopen. Met voldoende tijd tussen de startende lopers of bubbels, op een parcours van ongeveer 2 kilometer (over de voetpaden) dat je indien gewenst meerdere malen kan lopen.

We houden deze editie bewust kleinschalig, voornamelijk gericht op de inwoners van Mortsel-dorp. Meelopen kan enkel na inschrijving op www.derondevanmortseldorp.be – het aantal plaatsen per avond is beperkt. Op onze  website kan je ook alle praktische informatie vinden over het parcours en de geldende veiligheidsmaatregelen.

Trek je loopschoenen aan, en kom één of meerdere avonden meelopen, alleen of met je gezin. Of supporter voor de lopers vanuit je voortuin of het raam!

%d bloggers liken dit: