De slimste mens van Hove 5.0 is gekend. Hij heet Danny Héroufosse en woont in Edegem

Voor de 5de keer reeds organiseerde de socio-culturele vleugel van de lokale politieke partij pH7 – Positief Hove dit jaar “De slimste mens van Hove” voor het goede doel, namelijk De Rode Neuzen.

Deze editie stond in het teken van “living by numbers” en presentator Guy Wollants voerde de vele quizzers tijdens 7 wervelende en humoristische vragenrondes van cijfer 1 naar 100.  Tussendoor werd er bingo gespeeld. De jongste deelnemer van deze avond mocht als eerste BINGO roepen en ging naar huis met enkele prachtige prijzen.  Na de pauze streden de afgevaardigden van de drie eerste ploegen voor de eer van “de slimste mens van Hove”. Onder hen Lesley Baerts, winnaar van de vorige editie.

Het werd een nek-aan-nek- race die uiteindelijk gewonnen werd door Danny Héroufosse uit Edegem.Hij werd door pH7 als slimste mens van Hove centraal gezet met een waardebon en een fles champagne.  Ook volgend jaar rond deze tijd bent u van harte welkom om deel te nemen aan dit jaarlijks terugkerend schitterend evenement, met een bomvolle feestzaal Da Capo in Hove en telkens voor het goede doel.

 

%d bloggers liken dit: