De Warmste 24-uren van Ach Ja vzw in Aartselaar

AARTSELAAR – Op 7, 8 en 9 december organiseert vzw ACH JA voor de derde keer op rij ‘De Warmste 24-uren’ in zaal De Koekoek, Lindenboslaan 2 in Aartselaar.  Ook dit jaar is het een driedaagse ten voordele van het goede doel in het kader van Music for Life, de warmste week van Studio Brussel. De Warmste 24-uren in Aartselaar starten  op vrijdag 7 december vanaf 20 uur met een ‘Jukebox Night’ in ’t Veurleste, het gezellige praatcafé in zaal De Koekoek, met aanstekelijke muziekjes van vroeger en nu. Er worden verzoekjes gedraaid én er kan worden gedanst. Dé ideale opwarmer voor weer een ‘warm’ weekend.

Op zaterdagavond is er om 20 uur de grote familiequiz waarin je kennis wordt getest. Inschrijven kan jammer genoeg niet meer maar vanaf 23 uur kan er in het aanpalend café ‘t Veurleste nog verder worden gefeest op leuke muziekjes die je vergezellen tot de vroege uurtjes.

Op zondagochtend is er ook dit jaar het onvolprezen ontbijt van 9 tot 13 uur met omstreeks 12 uur een optreden van het ‘Waelrant’- koor. Voor dit ontbijt moet je wel vooraf inschrijven. Aansluitend zijn er nog twee optredens in ’t Veurleste.  Om 13u30 treedt Jitse Verschueren op, een multi-getalenteerd artiest die houdt van diepzinnige voordrachten en leven en liefde bezingt in kundig gecomponeerde liederen. Aansluitend treedt ‘Battaklank’ op, een Blues & Rockcoverband die speciaal voor ‘De Warmste 24-uren’ een akoestische set zal spelen: altijd speciaal en niet te missen.

Tijdens de hele drieedaagse kan je volop genieten van het fel gesmaakte Aartselaars streekbier ’t Solfke, dat dit jaar zijn derde verjaardag viert. Iedereen is van harte welkom op dit weekend. Men kan er gratis in.  ‘Meedoen is het ‘warm’ krijgen. De opbrengst is voor De Boomhut uit Boom. Deze vzw biedt tijdelijk verblijf en dagopvang met professionele zorg aan in een gezinssituatie. Zij biedt kinderen met een beperking een gezellig verblijf met de juiste voorzieningen. De missie is ouders en/of verzorgers van een zorgintensief gezin te ontlasten, door hun hun kind(eren) tijdelijk verblijf met zorg aan te bieden. Daardoor kunnen zij eens vrij van zorgen van andere activiteiten genieten.

Meer info over dit alles en inschrijven voor het ontbijt via www.dewarmste24uren.be