De Warmste Winter Wunderbar wegens groot succes verlengd

BOOM – Sinds 11 december organiseert Provinciaal Recreatiedomein De Schorre de Warmste Winter Wunderbar in samenwerking met Bokaal. Wegens groot succes werd besloten om de winterbar nog tot 25 februari te laten staan, in plaats van tot einde januari. Tijdens de week kunnen bedrijven en particulieren de unieke winterchalet aan het water nog steeds exclusief afhuren. In het weekend wordt de Warmste Winter Wunderbar opengesteld voor het grote publiek met onder andere brunches, creatieve workshops en akoestische concerten. Particulieren kunnen dan ook een deel van de chalet voor kleine feestjes huren. Voor het volledige programma kan je terecht op www.deschorre.be

“Provinciaal Recreatiedomein De Schorre wil met de Warmste Winter Wunderbar een originele en vooral heel gezellige locatie aanbieden voor de koude winterdagen”, geeft gedeputeerde Jan De Haes aan. “Met haar unieke ligging aan het Vlinderplein, met een terras op het water, is het de ideale plek voor een leuke receptie of winterbarbecue van bedrijven en families.”

Het concept
Tijdens de week kan deze winterbar exclusief afgehuurd worden, zowel overdag als ‘s avonds. De Schorre werkt samen met Bokaal, de organisatoren van het populaire ‘Bokaal Zomercafé’ de vorige zomers in De Rupelstreek. Zij zorgen voor een vlotte bediening en eigentijdse dranken. Voor de catering wordt samengewerkt met Finn Catering uit Mechelen, Soepreme uit Niel en Den Oude Kneeder uit Reet.

In het weekend wordt De Warmste Winter Wunderbar opengesteld voor het publiek. Op de zaterdagen wordt er voor een muzikale invulling gekozen, vinyl dj’s en intieme akoestische “huiskamer” concerten. Onder andere Roland Van Campenhout kwam de bar reeds in vuur en vlam zetten. In januari staat onder andere Johnny Trash nog op het programma, met een muzikale comedy.

Wil je reserveren of ben je nieuwsgierig?
Wil je graag met je partner of vrienden iets gaan drinken? Dit kan op zaterdag en zondag. Je vindt het hele programmaoverzicht van de Warmste Winter Wunderbar via Facebook of de website van De Schorre. Wil je graag in kleine groep een stukje van de winterchalet afhuren in het weekend? Neem dan contact op met Bokaal via info@bokaal.be.

Brunch in de Warmste Winter Wunderbar
Tenslotte is er ook nog de winterwonderbaarlijke brunch. Op zondag kan je genieten van een heerlijke brunch samen met de familie, vrienden of romantisch met je geliefde in de winterbar. Het vakmanschap van bakkerij Den Oude Kneeder verzorgt verschillende lekkere brood-variëteiten, koffiekoeken, salades, zoetigheden en nog veel meer lekkers! Je wordt ontvangen met een sprankelend glas Cava of frisse Bokaal Lemonade. Het volledige buffet staat voor je klaar om er gedurende twee uur van te smullen.

Het buffet gaat open vanaf 11 uur en zal tot en met 13 uur tot jouw beschikking staan. Koffie en thee zijn vrij te nemen, 1 glas Cava of Bokaal Lemonade zijn inbegrepen. Volwassenen betalen 25 euro, kinderen tot 12 jaar betalen 15 euro en kinderen tot en met 4 jaar kunnen gratis mee smullen.

De brunches in januari zijn reeds volzet. Vanaf donderdag 11 januari kan je reserveren voor de brunches van februari via www.deschorre.be

De Warmste Week voor Bednet
Tijdens de Warmste Week van Music for life konden we met onze Warmste Winter Wunderbar reeds 3000 euro schenken aan ons goede doel: Bednet vzw. Ook na de Warmste Week blijven we een deel van de opbrengt aan Bednet schenken.

PRAKTISCHE INFO
Wanneer: Nog tot en met 25 februari 2018
Waar: Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Schommelei 1, bus 1. De Winterbar bevindt zich aan het Vlinderplein.
Meer info: www.deschorre.be

%d bloggers liken dit: