De Zomer komt eraan in Lier

LIER – Nog even de lentekriebels laten passeren maar de zomer komt eraan! In Lier wordt de zomervakantie traditioneel ingezet met Zomer in het Park. Het volledige programma van het familiefestival werd ondertussen bekendgemaakt op www.zomerinhetpark.be. De zevende editie ziet er veelbelovend uit met onder meer een recordpoging picknicken! Zomer in het Park start met een heuse blikvanger: Carnivale, een nostalgisch kermisdorp in de sfeer van Jules Verne. En een buitengewone kermis met attracties met ronkende namen. Het wordt een

totaalervaring voor jong en oud dit jaar in Lier. Je kan deze editie ook meewerken aan het wereldrecord picknicken! Kom zaterdag 29 juni met je mooiste picknicklaken langs en misschien halen we het Guinness Book of Records wel! Madam Piknik in haar indrukkwekkende picknickkleed en haar butler brengen je meteen in de juiste sfeer!

Daarnaast staan er maar liefst twee theatervoorstellingen in openlucht op til: ‘De weg naar ergens’ van Het Grote Gelijk en ‘Hof van Heden’ van De Seine. Beide Lierse gezelschappen stonden al met succesvolle voorstellingen op eerdere edities van Zomer in het Park.

Zomer in het Park heeft opnieuw een indrukwekkende filmprogrammatie met onder meer de Oscarwinnaars Bohemian Rhapsody, Green Book en The Favorite. Traditioneel is er ook Toeten & Blazen, Supervlieg, een Kubb-tornooi en een heuse zoektocht voor de kinderen! Raadpleeg zeker de website voor de details! Zomer in het Park wordt georganiseerd door het Liers Cultuurcentrum. Deze zevende editie loopt van 22 t/m 30 juni. Het volledige programma van Zomer in het Park vind je op www.zomerinhetpark.be.

%d bloggers liken dit: