Deel 1 van D-day finalewedstrijden in 1B

WILRIJK – Het mag duidelijk zijn dat de hele Beerschot Wilrijk familie al weken uitkijkt naar de finalewedstrijden tegen Cercle Brugge in 1B van het Belgische Voetbal.

Het mag dan ook nu al een huzarenstuk heten wat ze de jongste jaren hebben kunnen verwezenlijken bij de Antwerpse Club. In één ruk van 1e provinciale naar de 1e Nationale B reeks mag dan al een wonder heten. Maar ook nu is de kampioenenkoorts erg groot bij de Mauve Witten op het Kiel die maar wat graag volgend seizoen terug in de Jupiler Pro League willen komen postvatten. En vooral de derby der derby’s tegen stadsrivaal Royal Antwerp moeten er opnieuw komen zeggen ze in het zuiden van Antwerpen. Dus buiten uiteraard de aangekondigde heerlijke pot voetbal zullen de supporters die vandaag zorgen voor een uitverkocht stadion in deze 1e wedstrijd vergast worden op heel wat meer dan enkel het voetbal. We geven een overzichtje.

De wedstrijd zelf zal beginnen om 16u maar voordien kan je rond het stadion al genieten van een dj op een klein podium met de gekende Beerschotliederen. Tussen 13.30 en 14u worden de spelers verwacht en zullen er door een erehaag naar het stadion geloodst worden. Er komen 2 replica’s van de begeerde trofee die in de fanshop en het logecomplex zullen tentoon staan. En net voor de wedstrijd zal er een reuzegroot Tifo worden uitgerold in de tribune. De supporters van de Mannekes zullen er alvast voor zorgen dat voor de wedstrijd begint hun Beerschot Wilrijk al op 1-0 zal staan tegenover Cercle Brugge. Het Kiel moet en zal ontploffen vandaag. En we hebben maar één vraag naar onze Mauve Witte spelers? Wij willen vandaag Bloed aan de palen.

Lokale Radio Frekwent wenst de hele Beerschot Wilrijk familie alvast erg veel succes toe in het schrijven van geschiedenis in het Antwerpse Voetbal.

%d bloggers liken dit: