DJ uit Aartselaar opent maandagmiddag Brain Stage op Drie Eiken in Wilrijk

WILRIJK – Op Campus Drie Eiken in Wilrijk wordt de eerste dag van het academiejaar deze keer nog specialer. Ter gelegenheid van de ingebruikname van de Brain Stage, de tijdelijke tentaula, organiseert de Universiteit Antwerpen morgen maandag een mini-festivalletje, met muziek, drankjes en een foodtruck.

Op woensdag 28 augustus kwam tijdens renovatiewerkzaamheden het plafond van de grote aula op de campus naar beneden. De aula zal enkele maanden niet kunnen worden gebruikt en dus moest de Universiteit Antwerpen op zoek naar een oplossing.

Die werd vrij snel gevonden, in de vorm van een grote tent, die plaats biedt aan twee aula’s voor 600 en 150 studenten.

De voorbije twee weken werd de goed geïsoleerde tent opgebouwd op een grasland op de campus. De tent werd volledig ingericht met tribunes, stoelen en klaptafels, en ook technologische voorzieningen zoals wifi.

De meer dan 500 nieuwe studenten farmacie, biomedische wetenschappen en diergeneeskunde zullen als eerste kennismaken met de Brain Stage. Vanaf 13 uur staat hun onthaalactiviteit op de agenda.

De Universiteit Antwerpen verwelkomt hen met muziek, een foodtruck, drankjes en zitzakken, om op die manier het zomerse festivalgevoel nog even vast te houden.

Voor de muziek zorgt het dj-duo Masari, bestaande uit jeugdvrienden Kari Hermans (uit Aartselaar) en Thomas Coppens (uit Rumst). Beide heren draaiden afgelopen zomer op Tomorrowland.

Voor Coppens is Campus Drie Eiken vertrouwd terrein. Tot vorig jaar studeerde hij revalidatiewetenschappen op de Universiteit Antwerpen.

De Brain Stage wordt geopend om 12u15 en is gelegen tussen parkings drie en vier aan het Universiteitplein in Wilrijk. (EM / Foto UAntwerpen)

%d bloggers liken dit: