Dominique Van Malder van (Radio Gaga) laat Johnny Cash herleven in Aartselaar

Dominique Van Malder kruipt in de huid van Johnny Cash op donderdag 28 maart. In CC ’t Aambeeld te Aartselaar raast hij door prettig gestoorde mijmeringen en staat hij stil bij de tragische passages.

De pillen, de pijn, de prijzen, de liefde, de diepe dalen en de staande ovaties… Ze passeren allemaal de revue. Het leven van Johnny Cash zit boordevol anekdotes en straffe verhalen. Zijn muziek is een onwaarschijnlijke aaneenschakeling van hits. ‘Johnny Cash, The Man and The Music’ brengt het beste van beide werelden samen. 

Voor de muziek zorgt ‘Ride This Train’, een zeskoppig gezelschap dat geldt als de beste Johnny Cash-coverband van België en omstreken. De groep is een goed bewaard geheim dat klaar is om het cultureel centrum op zijn kop te zetten. Al een aantal jaren spelen ze de pannen van het dak in cafés en op festivals. Nu ze ervaren en geroutineerd zijn, is het tijd om hun voorstelling een podium hoger te tillen. Naast de band, de hits en de vergeten parels zorgt acteur Dominique Van Malder voor extra spelplezier, passie, humor en plezante info. Met een knipoog en een kwinkslag, een plaagstoot en een glimlach sleurt hij het publiek mee in de boeiende wereld van Cash.

Dit alles is een productie van Boomchickaboom i.s.m. CC Het Spoor en vindt plaats op donderdag 28 maart om 20.15u in het CC ‘t Aambeeld in de Della Faillelaan 34 in Aartselaar. Je betaalt 16 euro en kaartjes kan je bestellen via het tel 03/877 28 75 of een mail naar cultuur@aartselaar.be of lees alles na op de website www. ccaartselaar.recreatex.be.