Dringende verkeersinfo in verband met onvoorziene werken in Aartselaar

AARTSELAAR – Deze avond worden er vanaf 20 uur dringende herstellingswerken uitgevoerd aan het wegdek van de Antwerpsesteenweg richting Brussel. Hierdoor zal het verkeer op het kruispunt van de Antwerpsesteenweg/A12 met de Helststraat verstoord zijn.

De organisatoren van het concert Cleydael Goes Classic – zie info elders op deze website- laten weten dat de bereikbaarheid van domein Cleydael gegarandeerd blijft. Zowel voor fietsers als voor auto’s blijft het kruispunt Antwerpsesteenweg/A12-Helstraat open.

Na afloop van het concert hebben fietsers geen hinder. Automobilisten zijn verplicht om op het kruispunt Helststraat- Antwerpsesteenweg/A12, komende vanuit de Helststraat , rechts af te draaien richting Boom, tot aan het kruispunt met de Vluchtenburgstraat. Op de Antwerpsesteenweg, komende vanuit de Cleydaellaan kan je niet links afslaan, maar moet je verder doorrijden tot aan het kruispunt met de Vluchtenburgstraat.

Gezien het mooie weer, raden de organiseren iedereen aan met de fiets naar het concert te komen. Kom je toch met de auto, dan kan je terecht op één van de voorziene parkeerterreinen.

Naast het concertterrein is vanaf 19 uur een zomerbar met enkele drankstands. (EM / Foto CC Aartselaar)

%d bloggers liken dit: