Druk bijgewoonde ploegvoorstelling van de Koninklijke Edegemse Bicycle club

EDEGEM – Gisteren werd de aankomstlijn van een wielerwedstrijd voor één keer getrokken in Hotel De Basiliek aan het gemeenteplein in de gemeente Edegem. Het was er de ploegvoorstelling van de Koninklijke Edegemse Bicycle Club of kortweg KEBC genoemd.

Het was ploegleider Denis Luckermans die samen met kersverse mama Ute Poelemans de presentatie op hen namen en dit deden alsof ze dat alle dagen doen. Voor de persvoorstelling werden alle aangesloten renners van de club in hun nieuwe plunje gestoken voor het komend seizoen en deze werden nadien per categorie op het podium geroepen voor een kleine persoonlijke bloemlezing van de ploegleider en nadien de groepsfoto voor de aanwezige fotografen.

Op het podium werden ook alle sponsors bedankt en het goede doel voorgesteld waar jaarlijks de dernywedstrijd voor wordt ingericht in de gemeente Edegem. Deze dernywedstrijd zal dit jaar opnieuw doorgaan op de vooravond van de jaarmarkt in de gemeente. Dan was er nog de bekendmaking van de KEBCer van het jaar. Die prijs ging naar Eddy Verhelst die al sinds 1983 lid is van de club en waar men altijd op kan rekenen. Ook het gemeentebestuur van Edegem werd even in de bloemmetjes gezet en bedankt voor de goede samenwerking. En tot slot was er nog tijd voor een hapje en een drankje dat alweer lekker in elkaar werd gestoken door de mensen van Hotel De Basiliek.

Ook uw lokale radio Frekwent was erbij en had na de ploegvoorstelling nog een gezellige korte babbel met ondermeer ploegleider Denis Luckermans.

Onze interviews:

Herbeluister het interview met Denis Luckermans.
Herbeluister het interview met Eddy Verelst.
Herbelusiter het interview met schepen Koen Michiels.

%d bloggers liken dit: