Echtparen leggen huwelijksbeloften opnieuw af

EDEGEM – Dat er op echte liefde geen leeftijd staat en dat er voor de bewoners van het woonzorgcentrum Immaculata erg veel gedaan wordt werd gisteren op Valentijn nog maar eens duidelijk in de gemeente Edegem.

Maar liefst 14 koppels uit het Woonzorgcentrum vierden er Valentijn en opnieuw de dag van hun leven. Het begon met een kleine ceremonie waar deze koppels opnieuw hun huwelijksbeloften konden afleggen en elkaar voor de 2e keer trouw te beloven in goede en kwade dagen.

Nadien was er een kleine receptie en een gezellig partnerdiner met een schitterend Valentijnmenu. En in de namiddag  was er dan voor alle bewoners en kennissen van het Woon en Zorgcentrum een heuse modeshow met Trouwkledij van vroeger en nu. En of deze mensen ervan genoten hadden. Heerlijk om dit alles nog eens terug te zien op de catwalk in ons woonzorgcentrum vertelden enkele bewoners en vrijwilligers. Nog maar eens een schitterend ingericht evenement in Woonzorgcentrum Immaculata langs de Oude Godstraat 110 in de gemeente Edegem.

%d bloggers liken dit: