Eerste mooie lentedag zorgt ook voor veel volk op dag 1 van het 2e Belevingsweekend

HOVE – Mooi weer, schitterende winkels, een gezellig Foodtruckfestival, heel wat animatie en ook nog eens een kabouterzoektocht  voor de kids. Wat moet een mens nog meer hebben om een kleinere maar ook zo gezellige gemeente Hove in onze Zuidrand van Antwerpen te bezoeken op een zaterdag.

Dat was de inzet van het 2e Belevingsweekend in de gemeente Hove gisteren. De middenstandsorganisatie had vorig jaar ook al dit Belevingsweekend in elkaar geknutseld maar kreeg toen af te rekenen met een volledig uitgeregend weekend. En gelukkig lieten ze dat niet aan hun hart komen en stonden ze dit jaar opnieuw klaar met de vele handelaars in de gemeente om er dit jaar opnieuw een schitterende 2-daagse van te maken. En nu waren de weergoden hen wel goed gezind. Het leverde de gemeente Hove gisteren alvast heel wat klanten op in hun winkels in het centrum onder het moto waarom verder lopen als je het ook in Hove kan kopen.

Ook vandaag op dag 2 van dit Belevingsweekend zijn de winkels open in de gemeente Hove en staat het Foodtruckfestival voor je klaar als je even wil verpozen tussen je winkelbezoeken door.