Eerste Schlagerfestival in Lint

LINT – Ken Reyniers en Amy Pijpels zijn twee gebruikers van het eerste uur van de coworking space Entertainment Lab in de AED studio’s in de gemeente Lint .

“Beide willen dit najaar in studio 16 van de AED Studio’s nu uitpakken met een eerste echte Schlagerfestival.  In samenwerking met Angelique Margot moet dit in het najaar een tweede project worden voor ons,” zeggen ze in de gemeente Lint.

“Onze eerste stap was de overname van de showbizzwebsite Mediawatchers.be en die zullen we de komende weken een nieuwe look geven en dan dus het Schlagerfestival. In de stad Hasselt is dit festival al jaren een groot succes en heel wat mensen uit onze regio gaan met bussen naar het verre Limburg om dit festival te bezoeken. Dus dit moet ook hier kunnen,” zeggen Ken en Amy.

“Daarom plannen we tijdens het najaar van 2018 ons eerste schlagerfestival van Lint. En met namen als Willy Somers, Bart Kaëll en De Romeo’s zou dit zeker moeten lukken dus zijn de eerste contacten al gelegd. En met andere Vlaamse artiesten moeten we de komende weken nog samen zitten. Wanneer alles zou kunnen doorgaan en welke namen er op de affiche van het 1e Schlagerfestival komen zal in de toekomst wel duidelijk worden.”

Wil je meer informatie over het entertainment lab bij de AED studios in de gemeente Lint dan kan U misschien eens een kijkje nemen op de website www.entertainmentlab.be